CML és GIST Betegek Egyesülete

Cím: Medgyessy Ferenc u. 6/c fszt. 6. 6800
E-mail: cmlgist@cmlgist.hu
Honlap: www.cmlgist.hu

Egyesületünk rendszeres találkozókat szervez a tagok részére, melynek során előtérbe kerülnek az onkológiai betegek életminőséggel kapcsolatos kérdései, valamit egymás lelki támogatása. Rendszeres hírlevelünkben tájékoztatást adunk egyesületünk működéséről, valamint beszámolunk olyan eseményekről, melyek hozzásegíthetik az egyesületi tagokat a hiteles tájékozódáshoz, ismereteik bővítéséhez. Honlapunkon betegtörténeteket teszünk közzé, hogy egymás tapasztalatait megismerve betegtársaink és hozzátartozóik erőt meríthessenek saját helyzetük megoldásához. Tájékoztatjuk az oldalunkra látogatókat a két betegség mibenlétéről, kezelési lehetőségeiről.

További információk

Szeretnénk egyre több sorstársunk figyelmét felhívni az Egyesületre, ezért szórólapokat, felhívásokat helyezünk el az onkológiai intézetekben, rendelőkben. A magyarországi médiával is folyamatos kapcsolatot tartunk a rendszeres információáramlás és tájékoztatás érdekében. Jó kapcsolatokat ápolunk a szakorvosokkal, hematológusokkal és onkológusokkal, valamint közvetlen összeköttetésben vagyunk az egészségügyi hatóságokkal.

Szeretnénk minél több betegtársunkhoz eljutni, hogy a hasonló élethelyzetben lévők megismerjék, és segíteni tudják egymást, és ebből kölcsönösen erőt meríthessenek. Szeretnénk, ha minél több tagunk vállalna aktív szerepet az egyesület munkájában, így lehetővé téve, hogy valódi közösségek alakuljanak ki, akik a lakóhelyükön, vagy ahhoz közel, a saját igényeiknek leginkább megfelelő tevékenységekben találhatnak támaszt.

Ajánló