Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány

Cím: Pécs, Akác u. 1. 7632
E-mail: info@pecshospice.hu
Honlap: www.pecshospice.hu
Fax: 72/ 536-882
Telefoszám: 72/ 536-897, 30/686-9967, 30/327-7591
Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány

Otthoni Hospice Szakellátás

Kuratórium elnöke: dr. Csikós Ágnes

Az alapítványról:

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány a Pécs, Komló, Mohács és kistérségeik egyik vezető otthoni hospice ellátó szolgálata, amely hospice betegellátást és gondozást nyújt, valamint képzési tevékenységet végez. A biztonságos, magas szakmai színvonalú betegellátás mellett törekszik arra, hogy a szolgáltatásokhoz való hozzáférést széleskörűen biztosítsa Baranya Megye, számára kijelölt területein.

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány szerepet vállal a hospice szellemiség régióban történő megismerésében, bevonva a civil szervezeteket, közintézményeket, vállalkozásokat egyaránt.

Magas szintű elméleti és gyakorlati tudásanyagának, tapasztalatainak átadásával kíván hozzájárulni az egészségügyi személyzet képzéséhez, és tevékenységének szakmai fórumokon történő ismeretével a hospice-palliatív ellátási forma fejlődéséhez.

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány munkatársai szakmai fejlődését rendszeresen támogatja, dolgozóinak segít az anyagi és erkölcsi biztonság megteremtésében.

A fekvő és járó betegellátás orvosaival, a háziorvosokkal, ápolási-, gondozói szervezetekkel további egészségügyi intézményekkel együttműködve végzi tevékenységét. Dolgozóinak felelős, odaadó munkája segítségével, a gazdaságosság tudatos vállalásával olyan szolgáltatást nyújt, amely minden rászoruló részére garantálja a megbízható és magas szintű hospice ellátását.

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány a lakosság elvárásainak, az orvosi-, ápolói-és egyéb, a hospice ellátásban képviselt szakmai terültek fejlődésének megfelelően folyamatosan fejleszti szolgáltatásainak minőségét, melyre minden alkalmazottja kötelezettséget vállal. Szolgálva ezzel mindannyiunk közös célját: a magas szintű hospice ellátást.

Dr. Csikós Ágnes
elnök

Ajánló