Magyar rákbetegek válaszait is várják az ellátásról

Daganatok.hu 2019. február 18.
Megosztás:

Milyen a daganatos betegek ellátása Magyarországon? Egy nemzetközi felmérés keretében gyűjtenek információt 12 térségbeli országból, várják a magyar betegek válaszait is.

A felmérés célja, hogy a közép-kelet európai térségre, valamint a régió egyes országaira vonatkozóan információt gyűjtsenek a daganatos betegek véleményéről az ellátásukkal kapcsolatban. A felmérés összegyűjtött adatait a daganatos betegeket támogató szervezetek felhasználhatják segítő tevékenységük során és rámutathatnak a daganatos betegségek kezelése hatékonyságának esetleges hiányosságaira. A cél, hogy képet adjanak a helyzetről a régió egyes országaiban külön-külön, de a teljes régióra vonatkozóan is.

A kérdőív ide kattintva tölthető ki 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló