Kendőben is csinosan!

Az egyszerűbb egyszínűektől a vagány mintásakig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolótAz egyszerűbb egyszínűektől a vagány mintásakig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót
Daganatok.hu 2016. december 9.
Megosztás:

A kemoterápiás kezelések egyik gyakori mellékhatása a haj elvesztése, ami rövidebb vagy hosszabb ideig komoly problémákat okozhat. Azoknak, akik idegenkednek a paróka viselésétől, megoldást jelenthetnek azok az egyedi, kézzel készült kemoterápiás kendők, amiket a Füles Odú bloggere tervez és készít.

"Minden kendőt saját kezűleg készítek el. Az anyagok kiválasztásánál a legfontosabb, hogy finom puha belsőket válasszak, hiszen ilyenkor a kényelem a legfontosabb. Kizárólag pamut anyagokat használok, ami szellőzik és jól felszívja az izzadtságot."

Már javában kapható az őszi-téli kollekció, aminek darabjai kétrétegű pamut anyagból készülnek

A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően ezek a kendők nagyon kényelmesek és akár hidegben is hordhatók. Az alap modell egy nagyon egyszerű kendő: hátul egy kis pánt segítségével állítható, így nem kell ki-be kötögetni. Ez a nagyon egyszerű fazon teszi laza viseletté is, vagyis nem lapul szorosan a fejre, aminek köszönhetően inkább divatos viseletnek tűnik, mint szükséges rossznak.

Az egyszerűbb egyszínűektől a vagány mintásakig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább passzolót. Az új kendők között igazi különlegességek is találhatók, melyek egyedi kézzel készült csipkével vagy virágokkal, pántokkal vannak díszítve.

"Szeretek új dolgokat kitalálni, így születtek meg az első tényleg különleges kendők. Ezek között biztosan nem lesz két egyforma, mert minden díszítés egyedi, kézzel készül. Főleg horgolt virágokat, és más díszeket használok, gyöngyökkel kombinálva."

Adjunk kendőt együtt karácsonyra!

December közepéig minden online vásárlás után egy kendő bekerül a karácsonyi dobozba. Az összegyűlt kendőket karácsony előtt a Szent László kórház onkológiai osztályának betegei kapják majd meg.

A Füles Odú bloggerének kendői itt vásárolhatóak meg.

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló