Tanácsadó Szolgálat - ingyenes segítség rákbetegeknek

Daganatok.hu 2013. április 2.
Megosztás:

Amikor valakiről kiderül, hogy daganatos beteg, az első reakciója általában a teljes lelki elbizonytalanodás. Sokat jelent ilyenkor, ha az érintettnek nem egyedül kell megbirkóznia ezzel a teherrel, hiszen mellette vannak a családtagok, barátok és kollégák. A gyógyulásig hosszú az út, mely során a betegekben és a hozzátartozókban számos kérdés merülhet fel. Sokszor nem tudjuk, hogy ezekkel a kérdésekkel hova forduljunk. Az ingyenes Tanácsadó Szolgálat ebben kíván segítséget nyújtani.

Elmondható, hogy a rákos betegek egészségügyi ellátásában a figyelem a rák leghatásosabbnak ismert kezelési módjára (műtét, gyógyszer, sugárterápia, stb.) koncentrálódik, esetenként sajnos nem jut elég idő a szükséges kezelésekhez, beavatkozásokhoz kapcsolódó félelmek megbeszélésére, feldolgozására, hiányosnak tűnhet a rehabilitáció, a kiegészítő terápiás lehetőségek alkalmazása, valamint az egészségeseket érintő prevenció.

Ezt az űrt igyekszik betölteni a Tanácsadó Szolgálat, mely lehetőséget kínál arra, hogy a betegek orvos, gyógyszerész vagy mentálhigiénés szakemberrel telefonon, illetve személyesen, ingyenesen konzultáljanak. A szakemberek pszichés támogatással, életmód és kiegészítő terápiás tanácsokkal segítik a rákos betegeket életminőségük javításában és a gyógykezelések mellékhatásainak csökkentésében.

Nemcsak a páciensek, hanem a hozzátartozók tájékoztatása is kiemelten fontos, így a Tanácsadó Szolgálat szakemberei szívesen állnak a családtagok rendelkezésére is. Minden már kialakult betegség esetében döntő a megfelelő kezelés, előtte viszont a megelőzés játssza a legfontosabb szerepet. Így a szolgálat szakértői örömmel fogadják a megelőzés iránt érdeklődők telefonhívásait is.

A Tanácsadó Szolgálat az érdeklődőknek segítséget nyújt a kiegészítő terápiaként alkalmazható Aktív Ráksejtpusztító Keverékkel kapcsolatban is, mely fokozhatja a szervezet Természetes Tumorellenes Védelmét. A daganatos betegeknek szánt, tabletta és italpor formájában is kapható tápszer Dr. Kulcsár Gyula nevéhez kötődik. Kutatása alapja az volt, hogy a daganatsejtek a normál sejtekhez képest szabálytalanul táplálkoznak és felhalmozzák a keringésben lévő kismolekulákat. Ezáltal a szervezetben található, együttesen ráksejtpusztító hatással rendelkező molekulák is bejutnak a daganatos sejtekbe, ezzel azok programozott halálát, apoptózisát okozva.

A felfedezés gyógyászati jelentősége, hogy a Természetes Tumorellenes Védelem saját anyagait - az úgynevezett Aktív Ráksejtpusztító Keveréket - kívülről, nagy mennyiségben a szervezetbe juttatva, több ráksejt pusztítható el, ezáltal a szervezet saját védelmi rendszerének a teljesítőképessége növelhető meg. A szakemberek tanácsot adnak azzal kapcsolatban, hogy mi a készítményekből - amelyek a hagyományos onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és után is alkalmazhatók - az egyénre szabott optimális dózis.

A betegek az életmód-tanácsadás, a táplálkozási javaslatok és a pszichés gondozás mellett elméleti és gyakorlati információkat is kapnak. A személyes konzultációra előzetes időpont egyeztetés szükséges. A betegek mindenképpen vigyék magukkal leleteiket, hiszen ezek fényében a tanácsadás hatékonyabb.

További információ:

www.kulcsargyula.hu

A Tanácsadó Szolgálat címe:

1074 Budapest Dohány utca 46.

A Tanácsadó Szolgálat telefonszáma:

+36-1-321-2111

(X)

Daganatos betegség és táplálkozás

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehet annak érdekében, hogy maximalizálja a rákgyógyító kezelés hatását és elősegítse gyorsabb felépülését, hogy a lehető legjobb tápláltsági állapotba hozza magát. Honlapunkon olvashat a megváltozott tápanyagigényről, a megfelelő táplálkozás fő akadályairól, a speciális tápszerek szerepéről.

Részletek: Daganatdieta.hu

Étrend rákbetegségben

Kérdezze dietetikusunkat!

Kalkulátorok

Receptek

(hirdetés)

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.