Szemem Fénye - A Beteg Gyermekekért Alapítvány

Cím: Gém utca 7. 7634
E-mail: szememfenye@szememfenye.hu
Honlap: http://www.szememfenye.hu/
Telefoszám: +36 (72) 526-658

További információk

Gyermekmentés
Gyermekmentési tevékenységünk, anyagi jellegű problémák miatt szünetel.

Rendezvények egészségügyi biztosítása
Szervezetünk vállalja rendezvények egészségügyi biztosítását. Ha minket választ, egyben támogatja is a gyermekmentést, melynek összegéről 150%-os adóleírhatóságot biztosítunk.

Gyermekbeteg-szállítás
Kiemelkedően közhasznú civil szervezetünk, 2003 októbere óta végzi betegszállítási tevékenységét. Akkor még csak egy autóval láttuk el a feladatot, melyet a Toyota Motor Hungary, és a pécsi Troska Autóház ajánlott fel. 2004 tavaszán megkaptuk első OEP finanszírozásunkat, mely megkönnyítette a munkán végzéséhez szükséges anyagi háttér megteremtését. Az elmúlt évek során autóparkunk egyről-ötre, munkatársaink száma pedig háromról közel harmincra nőtt. Jelenleg kilenc megye rákbeteg gyermekeit szállítjuk a kérseknek megfelelően Pécsre, Budapestre, Debrecenbe és Miskolcra. Járműveink így havonta több mint 30 000 kilométert tesznek meg.

ReményKék Szolgálat
Szervezetünk tervei között szerepel, Közép-Európa első gyermekhospice házának megvalósítása. A projekttel és a tevékenységgel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a szolgálat számára készített weboldalon, a www.remenykek.hu-n talál. Kérjük, látogasson el az oldalra!

Ajánló