Rákbetegek Országos Szövetsége

Megosztás:

 

A Rákbetegek Országos Szövetségével havonta közös rendezvényt tartunk a budapesti Parlament Café-ban. A 2004-ben indított tudományos ismeretterjesztő "előadásfolyamon" a kutatásban, gyógyításban, a daganatos betegek ellátásában dolgozó legavatottabb, legkiválóbb szakemberekkel találkozhatnak az érdeklődők. A résztvevők választ kaphatnak személyes kérdéseikre is, közös megbeszélés keretében. Az előadásokról részletes beszámoló készül.

Az előadás-sorozat helyszíne a Parlament Café (Budapest, V. kerület, Kossuth tér 9/a.), időpontja minden hónap első szerdája, 17:00 óra. A beteg-orvos találkozók programjáról folyamatosan tájékozódni lehet Programajánlónkban, a Rákbetegek Országos Szövetségének szolgálatainál (központi telefonszám: 06 1 225-7768), illetve a szerkesztoseg@daganatok.hu címen.


A Rákbetegek Országos Szövetségének tevékenysége, elérhetősége >>>

Tovább a Rákbetegek Országos Szövetségének weboldalára >>>

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló