Petefészekrákkal érintettek segítségét várja a Mályvavirág Alapítvány

Tóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány vezetőjeTóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány vezetője
Daganatok.hu 2018. március 20.
Megosztás:

A Mályvavirág Alapítvány - a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért, a petefészekrákkal érintettek segítéséért - a World Ovarian Cancer Coalition-nel (Világ Petefészekrák Koalíció) egy közös kérdőívet jelentetett meg, amelynek kitöltésére várják a 2013-tól napjainkig diagnosztizált és vagy kezelt petefészekrákkal érintett nőket.

A közel egy órás kérdőív minden lehetséges részletre rákérdez azért, hogy világviszonylatban látni lehessen ezen terület hiányosságait, problémáit.

Amennyiben Magyarországon is többen kitöltik, akkor magyar viszonyokra is kielemzik a kérdőívet, amely segítség minden petefészekrákos nőnek és a Mályvavirág Alapítványnak, hogy a jövőben hol tudna hatékonyabban segíteni!

A kérdőív az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://www.smartsurvey.co.uk/s/EveryWomanStudyPatientSurvey2018/

A teszt egyben is és megszakítással is kitölthető, elmenthető és más időpontban folytatható.
Mindemellett szeretettel várják az érintetteket a Mályvavirágok Közösségébe (Facebook titkos, zárt csoport) ahol sorstársakkal tudnak beszélgetni, segíteni egymásnak.

További kérdés, kérés esetén:

info@malyvavirag.hu
malyvavirag.hu 

(Mályvavirág Alapítvány)

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló