Fiatal Rákbetegek Klubja szeptember 24-én

Daganatok.hu
Megosztás:

Szeretettel várjuk a Fiatal Rákbetegek Klubjába - együtt könnyebb! Következő összejövetel: 2013. szeptember 24-én kedden, 16 órakor az Országos Onkológiai Intézet Tükörtermében. Érdeklődni Strommer Szilviánál, a Magyar Rákellenes Liga munkatársánál lehet telefonon, a +36-20-56-55-589-as számon vagy e-mailben, a lelkisegely@rakliga.hu címen.

A Fiatal Rákbetegek Klubja 2010 májusában tartotta első összejövetelét. A klub programjait közösen, a betegek igényeinek megfelelően alakítjuk. A klubban alkalom adódik arra, hogy azokat a kérdéseit is feltegye, amelyekre az orvosi vizsgálatok alatt nincs idő, és ezekre alapos és részletes válaszokat kapjon. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a programon a részvétel ingyenes!

Időpont 2013. szeptember 24-én kedden, 16 órakor
Előadó  
Téma  
Helyszín Országos Onkológiai Intézet - Tükörterem
Cím 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9. (Kékgolyó utcai főbejárat, földszint)
Kapcsolat Strommer Szilvia
Telefon +36-20-56-55-589
Email lelkisegely@rakliga.hu

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.