Az egészségmegőrző táplálkozás: Pongrácz Adrienn előadása a Limfóma klubban január 31-én

Daganatok.hu
Megosztás:

A Magyar Rákellenes Liga Limfóma Klubjának következő találkozója január 31-én kedden lesz az Országos Onkológiai Intézet tükörtermében. A klubban ezúttal Pongrácz Adrienn tart előadást az egészségmegőrző táplálkozásról. A szervezők ezúttal is szeretettel várnak minden érdeklődőt: jelentkezés Bajor Beánál telefonon vagy e-mailben.

A Limfóma Klub a Magyar Rákellenes Liga 2007-ben elsőként alakult betegklubja. Egyre sürgetőbbé vált ugyanis az igény a limfómás betegek körében, hogy betegtársaikkal rendszeresen találkozhassanak, beszélgethessenek, és orvosaiktól érdeklődhessenek az őket érintő kérdésekről. A programokat mindig a betegek érdeklődésének megfelelően állítják össze, havonta egy klubnapot tartanak. A részvétel teljesen önkéntes, szabad, tagsági díj nincs.

A januári limfóma klub témája: 

Az egészségmegőrző táplálkozás

További információk:

Időpont 2012. január 31., kedd, 14:30
Előadó Pongrácz Adrienn, az Onkológiai Intézet vezető dietetikusa
Téma Az egészségmegőrző táplálkozás
Helyszín Országos Onkológiai Intézet (1123 Bp., Ráth György u. 7-9., 10 perc séta a Déli-pályaudvartól), Tükörterem (Kékgolyó utcai főépület, földszint, a büfével szemben)
Cím 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9. (Kékgolyó utcai főbejárat, földszint)
Kapcsolat Bajor Bea
Telefon 321-7445, 06-20-337-4637
E-mail rakasz@rakliga.hu

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló