Élj újra! - Versenyben a rákkal

 • Témakör: Élj újra! - Versenyben a rákkal

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a huszonnegyedik adás videófelvétele

  2012. június 4.

  A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. május 15-én, kedden este 8 órakor huszonnegyedik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az alábbiakban a műsorkészítők összefoglalóját olvashatja az adásban elhangzottakról, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a huszadik adás videófelvétele

  2012. március 26.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a huszadik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. március 20-án, kedden este 8 órakor huszadik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az alábbiakban a műsorkészítők összefoglalóját olvashatja az adásban elhangzottakról, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenkilencedik adás videófelvétele

  2012. március 13.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenkilencedik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. március 6-án tizenkilencedik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az alábbiakban a műsorkészítők összefoglalóját olvashatja az adásban elhangzottakról, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizennyolcadik adás videófelvétele

  2012. február 24.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizennyolcadik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. február 21-én tizennyolcadik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az elhangzottak összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenhetedik adás videófelvétele

  2012. február 10.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenhetedik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. február 7-én tizenhetedik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az elhangzottak összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenhatodik adás videófelvétele

  2012. január 27.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenhatodik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. január 24-én tizenhatodik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az elhangzottak összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenötödik adás videófelvétele

  2012. január 18.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenötödik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2012. január 10-én tizenötödik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az idei év első adásának összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizennegyedik adás videófelvétele

  2011. december 20.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizennegyedik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2011. november 13-án tizennegyedik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az őszi szezon hetedik adásának összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenharmadik adás videófelvétele

  2011. december 5.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenharmadik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2011. november 29-én tizenharmadik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az őszi szezon hatodik adásának összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenkettedik adás videófelvétele

  2011. november 22.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenkettedik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2011. november 15-én tizenkettedik alkalommal jelentkezett ismét az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az őszi szezon ötödik adásának összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.

 • Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenegyedik adás videófelvétele

  2011. november 4.

  Élj újra! Versenyben a rákkal - a tizenegyedik adás videófelvétele A LIVE AGAIN! "Élj Újból!" Rákellenes Alapítvány támogatásával 2011. november 1-én tizenegyedik alkalommal jelentkezett az "Élj Újra!" ismeretterjesztő, tanácsadó-gondozó műsor a 6-os csatorna műsorán. Az őszi szezon negyedik adásának összefoglalóját alább olvashatják, emellett a teljes adás videófelvétele is újra megtekinthető.