Médiaajánlat

  e-mail nyomtatás

A Daganatok.hu látogatói összetétele, látogatottsága

A Daganatok.hu portál látogatottsága stabilan havi 55-60 ezer egyedi látogató. Tematikus oldalaink a rákkal kapcsolatos keresésekre legtöbb esetben nagyon jó pozícióban listázódnak a keresőkben, ennek megfelelően látogatóink 99%-a releváns kulcsszavakon keresztül érkező, aktívan érdeklődő, személyesen is érintett, hiteles információkat és megoldásokat kereső internetező.

A portál költséghatékony hirdetési lehetőséget kínál mindazoknak, akik hirdetéseikkel a rákbetegség iránt aktívan érdeklődő közönséget kívánják megcélozni.

Médiaajánlat

Aktuális médiaajánlatunk letölthető pdf formátumban az alábbi linkre kattintva:

Médiajánat 2011

Hirdetések ügyében kérjük vegye fel a kapcsolatot Dömötörfy Zsolt lapmanagerrel a domotorfy@daganatok.hu emailcímen vagy telefonon a +36 20 978 40 01-es telefonszámon.

Érdeklődését előre is köszönjük!

e-mail nyomtatás

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.