Betegklub - együttműködésben a Rákbetegek Országos Szövetségével

2007. szeptember 28.
  e-mail nyomtatás

2007 októberétől a Daganatok.hu Betegklub a Rákbetegek Országos Szövetségével együttműködésben folytatódik. Reméljük, hogy a színvonalas előadás-sorozaton minél több érdeklődőt láthatunk vendégül.

A portál és a Szövetség - egymástól függetlenül - 2004 óta tart havi rendszerességgel előadásokat a daganatos betegségekben érintetteknek. Ezentúl a beteg-orvos találkozókat közösen, a Parlament Café-beli helyszínen (Budapest, V. kerület, Kossuth tér 9/a.) tartjuk, minden hónap első szerdáján, 17:00 órakor.

A következő, október 3-i rendezvénnyel csatlakozunk az "Összefogás a mellrák ellen" mozgalomhoz. Az emlőrák komplex kezeléséről hallhatnak előadást dr. Juhos Évától, az Országos Onkológia Intézet főorvosától.

A programról folyamatosan tájékozódhat oldalunkon és a Rákbetegek Országos Szövetségének szolgálatainál (központi telefonszám: 06 1 225-7768).

Az előadásokon elhangzottakról összefoglaló és hanganyag készül, melyek bárki számára hozzáférhetők lesznek oldalunkon, illetve a Vitál Rádión (www.vitalradio.hu).

Szeretettel vár mindenkit a Klub háziasszonya, M. Bodor Mária, a Rákbetegek Országos Szövetségének elnöke, és a Daganatok.hu portál felelős szerkesztője, Flanek Éva.

Dr. Hoffmann Artúr, a Daganatok.hu Betegklubjának eddigi házigazdája továbbra is szívesen segít az érdeklődők személyes kérdéseinek megválaszolásával az orvosvalaszol@daganatok.hu címen.

Az előadás-sorozaton való részvétel díjtalan.

A programsorozat támogatója a Novartis Onkológia.

e-mail nyomtatás

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.