Téli klubnap a HER2 Betegklubban

2009. november 30.
  e-mail nyomtatás

A HER2 Betegklub téli klubnapját 2009. december 2-án, szerdán 15 órai kezdettel tartják az Arany 10 Kulturális Központ 3. emeleti Tolnay Klári termében. Az érdeklődők előadást hallgathatnak meg a HER2 pozitív és a negatív emlőrákok kezeléséről, valamint a mellrák gyógyszereinek finanszírozásáról.

A szakmai előadások után a Gerbaud mestercukrásza beszél a bejglikészítés fortélyairól. Azok a kedves vendégek, akik egy-egy tál saját készítésű bejglivel és annak receptjével érkeznek a klubnapra, részt vesznek a bejgliversenyen, melynek első három helyezettjét értékes ajándékokkal jutalmazzák.

A szervezők minden kedves vendéget szeretettel várnak, a programon való részvétel ingyenes. Részvételi szándékát, a korlátozott számban rendelkezésre álló férőhelyek miatt feltétlenül jelezze a 06-1-438-0814, vagy a 06-1-335-0338-as telefonszámon  (hétfőtől péntekig 9-17 óra között).

e-mail nyomtatás

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.