Harcosok Klubja november 29-én

Daganatok.hu
Megosztás:

Éljen a lehetőséggel, csatlakozzon Ön is a Harcosok Klubjához! Jöjjön el november 29-én (kedd) 14:00 órakor az Aranytíz Kultúrházban (1051 Budapest, Arany János u. 10.) tartandó klubtalálkozónkra!

A Harcosok Klubja egy hely, ahol mindent megtudhat a tüdőrák terápiájáról, és ami a terápia mellett is segítheti a tüdőrákkal vívott harcban. A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság által működtetett betegklubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítik Önt eligazodni a betegségben, a lehetséges gyógyuláshoz vezető úton.

A klubban választ kaphat minden kimondott és kimondatlan kérdésére, legyen szó a küzdelemhez szükséges lelki erőről, a tünetek enyhítéséről, kiegészítő terápiákról vagy akár társadalombiztosítási kérdésekről. Köztünk a klubban lehetősége nyílik megértő betegtársakkal találkozni, megosztani a tapasztalataikat, beszélgetni és informatív előadásokat hallgatni. A hasonló betegséggel küzdő társak példája reményt adhat, erősítheti Önt, így belső erőforrásait jobban tudja a gyógyulásra összpontosítani.

A meghívó nagy méretben

Időpont:

2016. november 29. (kedd) 14 óra

Helyszín:

Aranytíz Kultúrház, Budapest V. kerület, Arany János utca 10.
A helyszín megközelíthető a 3-as metró Arany János utcai megállója felől.

További információk és előzetes jelentkezés:

  • Telefonon: 06-1-438-0814, 06-30-446-9028 hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között
  • Levélben: Magyar Rákellenes Liga, 1507 Budapest, Pf. 7.
  • E-mailben: info@daylightmedia.hu
  • Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is: www.facebook.com/tudorak

Kérjük, segítse a rendezvényre való felkészülésben munkánkat azzal, hogy megírja nekünk ötleteit és témajavaslatait, hogy miről szeretne többet megtudni, hallani.

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.