Idén is számos újdonság elhangzik majd a Limfóma Világnapon

Daganatok.hu 2017. április 27.
Megosztás:

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány, mint a nemzetközi Lymphoma Coalition hivatalos tagszervezete, Orvos-Beteg Találkozót szervez a legkiválóbb hazai szakemberek részvételével a Limfóma Világnap alkalmából: ahogyan eddig, idén is rengeteg újdonság elhangzik majd a betegség nemrég elérhetővé vált és a jövőben alkalmazható kezelési módszereiről.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a rosszindulatú vérképző- és nyirokrendszeri betegségekre és azok korszerű kezelési lehetőségeire. A világnapon kerül sor a MOHA és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi és Szociálpolitikai Szakosztálya által kiírt limfóma-médiapályázat eredményeinek kihirdetésére és az ünnepélyes díjátadóra is.

Időpont: 2016. szeptember 16. szombat
Helyszín: Moha Ház, 1143 Bp., Gizella út 42-44.

A részletes program hamarosan megtalálható lesz a MOHA honlapján (www.onkohemat.hu) és közösségi oldalán (www.facebook.com/onkohemat.hu).

Amennyiben szeretne a MOHA rendezvényeiről, híreiről közvetlenül értesülni, kérjük, hogy csatlakozzon a MOHA Baráti Kör levelezőlistához ide kattintva: http://onkohemat.azurewebsites.net/Home/Baratikor

További információk:

Jelentkezésüket és az üzeneteiket szeretettel várjuk a +36-20/439-8645 telefonszámon és a moha@onkohemat.hu e-mail címen.

(Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány)

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló