Vesebetegek Klubja

Megosztás:

A Magyar Rákellenes Liga szervezésében működő Vese Klub következő előadása 2011. május 9-én hétfőn lesz, 15 órakor az Országos Onkológiai Intézet Tükörtermében. Téma: A rákbetegségek célzott terápiája, az előadó: Dr. Peták István kutatóorvos.

Az összejöveteleken a betegséggel kapcsolatos előadások hangzanak el, és közvetlen beszélgetésre is van lehetőség. A klub jó alkalom arra, hogy azokat a kérdéseit is feltegye, amelyekre az orvosi vizsgálatok alatt nincs idő, másrészt betegtársaival is alkalom nyílik az ismerkedésre: egymást segítő, támogató kapcsolatok alakulhatnak ki. Jöjjön el, a Magyar Rákellenes Liga munkatársai szeretettel várják!

Időpont 2011. május 9. hétfő,  15.00
Előadó  Dr. Peták István kutatóorvos
Téma  A rákbetegségek célzott terápiája
Helyszín Országos Onkológiai Intézet - Tükörterem
Cím 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9. (Kékgolyó utcai főbejárat, földszint)
Kapcsolat Strommer Szilvia
Telefon +36-1-225-1621, +36-20-565-5589
Email lelkisegely@rakliga.hu

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.