Fuss április utolsó hétvégéjén bárhol, bármilyen alaptávot!

Daganatok.hu 2017. április 12.
Megosztás:

Arról már többször volt szó, hogy a mozgás milyen fontos. Ha eddig még nem vágtál bele, akkor itt az ideje elkezdeni, ehhez pedig egy nagyon jópofa kihívást is mutatunk, amit Kenessey Zsófi, a Mellrákfórum Alapítvány egyik tagja, a Me vs. Run bloggere indított.

A kihívás maga nagyon egyszerű, a lényeg, hogy elindulj, és lehetőleg ne hagyd abba, hanem fejlődj is. Tökéletes, ha nem vagy formában, de érzed, hogy jó lenne, ha most kezded újra visszanyerni az erőd, vagy ha csak jól esik a mozgás, és szeretnél valami célt is adni magadnak.

Nem kell hozzá más, csak egy futóapp, amivel méred a teljesítményed, és feltöltöd a kihíváshoz. És nem utolsó sorban, Zsófi készíti az érmeket, amik tuti, hogy nagyon szuperek lesznek. :-)

A kihívás leírása:

Fuss április utolsó hétvégéjén bárhol, bármilyen alaptávot. Június utolsó hétvégéjén teljesíts jobban az áprilisi eredményedhez képest!

Aki a legtöbbet fejlődj önmagához képest, gyönyörű kupát kap ajándékba.

Miután érem mániás vagyok, így érmet minden induló kap. Én csinálom a két kis kezemmel, úgyhogy ne számítsatok csillogó-villogó bokáig érő aranyra. De mindegyik szívből, személyre szabottan készül. Kupát viszont csak azok kapnak, akik a legtöbbet fejlődtek. Vagy távban, vagy időben/sebességben. Ki veszi fel a kesztyűt? Illetve a cipőt. Ki tart velem a kihívásban?

A kihívás séta vagy gyalogló üzemmódban is teljesíthető. Szintén szeretettel várom azokat is, akik most először állnak fel a kanapéról. Aki most először vesz részt ilyen jellegű kihívásban, külön ajándékban részesül.

Itt lehet élesben jelentkezni. Szóljatok ismerősöknek, rokonoknak, barátoknak. Mindenkinek, aki már kicsit mozgolódott vagy még sosem.

A kihívás Facebook oldala

Jelentkezzetek sokan, hadd szakadjak meg az éremkészítésben! Én már regisztráltam! :-)

* * *

Miért nagyon fontos a mozgás? Elengedhetetlen az egészség megőrzésében, de ugyanígy segíti a daganatos betegségek leküzdését és a kiújulásuk megelőzését is. Egy korábbi cikkben ezt alaposan kiveséztük, itt el is olvashatjátok: Gyógyító mozgás

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.