Sajtótákékoztató a vastagbélrákról a Daganatos Betegek Napján - videó

Daganatok.hu 2012. november 30.
Megosztás:

Amint arról november 10-én beszámoltunk, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság (MKOT) négynapos kongresszusának nyitónapján zajlott a Daganatos Betegek Napja, amelyre az egész országból érkeztek rákbetegek. Az egész délután zajló előadásokat egy sajtótájékoztató is megelőzte, amelyen dr. Szegő László, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnöke, Csepécz Vilmos, a Gyógyulj Velünk Egyesület tagja, dr. Hollósi Antal, a Parlament Egészségügyi Bizottságának tagja, Dr. Szánthó András, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság elnöke és prof. dr. Bodoky György, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tiszteletbeli elnöke vett részt. Alább ennek a sajtótájékoztatónak a videófelvétele tekinthető meg.

A sajtótájékoztatóról szóló szöveges beszámolónk itt olvasható: Fehér könyvet dolgozott ki az EuropaColon a vastagbélrákról 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Ajánló