Kétszer gyógyultam meg emlőrákból

2010. június 4.
Megosztás:

28 éve volt az első emlőműtétem és 2004-ben a második. 1981-ben iszonyúan fájt a jobb mellem, de csak egy napig. Ha férjem nem erősködik, el sem megyek orvoshoz, de szerencsére elmentem. Egy hét leforgása alatt túl voltam a műtéten, ami teljes amputációval járt. Sugárkezelést kaptam és meggyógyultam.

1986-ban megszületett második gyermekünk, Csaba, aki ma egy egészséges, csodálatos fiatalember. 2004-ben csomót találtam a bal mellemben. Orvos, műtét, kemo- és sugárkezelés és ma itt vagyok, immáron másodszor is túl az öt éven, gyógyultan.

Szeretnék segíteni azoknak akik nem, vagy csak nehezen tudják feldolgozni a betegségük okozta traumát. Szívesen beszélgetek a betegségről és arról, hogyan lehet túllépni rajta. Van egy iwiw oldalam: "Gyógyult rákbetegek társasága", ott szívesen beszélgetek mindenkivel, csak keressen.

Tisztelt Olvasóink! Várjuk az Önök történetét is az entortenetem@daganatok.hu címre, ha szeretnének másokon segíteni azzal, hogy elmesélik élményeiket betegségükkel kapcsolatban. Az írásokban a szerkesztőség csak a helyesírási hibákat, elütéseket, erős stilisztikai hibákat javítja, illetve töröljük a konkrét termékre, intézményre, orvosra vonatkozó ajánlatokat.

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.