Kiknek és mikor ajánlott az Avemar szedése?

Megosztás:

Az Avemar alkalmazásának legfontosabb célja, hogy Ön minél eredményesebben küzdje le a rákot. Az Avemar egy lehetőség, Ön dönti el szabadon, hogy kíván-e élni azokkal a pozitív előnyökkel, amit ez a terápiás kiegészítés jelent. Amennyiben Ön az Avemar szedése mellett dönt, célszerű azt minél előbb megkezdeni, akár már a daganatos megbetegedés gyanú-ja esetében, a célzott diagnosztikai vizsgálatok során. Az Avemar alkalmazását bármikor el lehet kezdeni, hiszen a hatósági jóváhagyás értelmében a tápszer szedése a betegség minden stádiumában és minden daganatféleségben (szolid tumorokban és malignus vérképzőszervi megbetegedésben) ajánlott.

Az Avemar nem alternatív szer, tehát semmiképpen sem a klasszikus onkológiai kezelések helyett, hanem azok mellett ajánlott. Minden rákbeteg esetében a diagnózist követően a kezelőorvos személyre szabott kezelési tervet állít össze, amely a fenti kezelési módok hatékony kombinációjára épül. Előfordulhat, hogy egyik, vagy másik kezelési módot nem alkalmazzák (például valaki nem részesül sugárkezelésben, vagy kemoterápiában), de mindez nincs összefüggésben azzal, hogy valaki szedjen-e Avemart, vagy sem. Az Avemar ugyanis a beteg számára előírt kezelések mellett javallott, a minden-kori kezelési terv kiegészítését szolgálja. Az Avemarral együtt alkalmazott klasszikus onkológiai kezelés az esetek jelentős részében bizonyítottan eredményesebb, mint az Avemar nélküli. Az Avemar további előnye, hogy olyan esetekben is alkalmazható, amikor az aktív onkológiai terápia nem alkalmazható.

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Hírek az Avemarról: