A fővárosi Szent János Kórház ILCO Klubja

E-mail: ilcoklub@freemail.hu
Honlap: http://www.ilcoklub.uw.hu/
Telefoszám: (1) 319-6085

1990 márciusában a Magyar ILCO Szövetség klubjaként alakult meg a János Kórház sebészetén dr. István Gábor sebész patronálásával ez a civil szerveződés. A klubnapok feladatául a megváltozott életvitelű emberek segítését, orvosi felügyeletét, szakápolók tanácsadásait, s nem utolsósorban a közös problémák, gondok megoldását, kikapcsolódást tűztük ki.

A klubnapokon nagyon baráti, családias légkör alakult ki, mindenkire odafigyelünk, megbeszéljük az aktuális ügyeket, próbálunk olyan tájékoztatókat és beszélgetéseket rendezni, ami mindenkinek segítségére van, s a mindennapi életben felmerülő gondokat, problémákat enyhíti (pl. segédeszközök helyes használata, irrigálás stb.).

Klubnapjainkon mindig jelen van, s tanácsaival segít bennünket dr. Berki István sebész szakorvos és Sziliné Dicső Zsuzsa stomaterápiás nővér, akiknek sokat köszönhetünk. Az elmúlt 4-5 évben kialakult a budapesti társklubokkal egy baráti kapcsolat, meghívjuk egymást klubnapjainkra, rendezvényekre, kirándulásokat közösen teszünk.

További információk

Klubnapok helyszíne: Szent János Kórház, sebésze, alagsor 1125 Budapest, Diósárok u. l.
Ügyintézés, levelezés: 1124 Budapest, Vas Gereben u. 12/a.

Ajánló