Onkológia videón

 • Kategória

 • Témakör: Vastagbélrákkal kapcsolatos videók

  Hogyan, mivel és meddig kezeljék a vastagbélrákos betegeket?

  2014. március 24.

  Hogyan, mivel és meddig kezeljék a vastagbélrákos betegeket? Hogyan, mivel és meddig kezeljék a vastagbélrákos betegeket? Ezekre a kérdésekre is válaszoltak a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság és a Gyógyulj Velünk Egyesület közös sajtóeseményén, amelyen a daganatellenes kezelések eredményeit és dilemmáit áttekintő, Klinikai Onkológia című új tudományos folyóiratot is bemutatták. Nézze meg az eseményről készített videóinkat!

 • Témakör: Tüdőrákkal kapcsolatos videók

  Kiújuló tüdőrák, sikeres kezelés - Harcosok Klubja videón

  2013. október 30.

  Kiújuló tüdőrák, sikeres kezelés - Harcosok Klubja videón A 72 esztendős Zsuzsa néninél a tüdő bal felső lebenyében, az aortához egészen közel vették észre a háromszor két centis tüdődaganatot. A tumor szerencsére műthető volt, és másfél évig az ezt követő kemoterápiás kezelés is sikeresnek bizonyult. Zsuzsa néni elmeséli, milyen kezelést kapott a tüdőrák kiújulását követően, és minek köszönheti, hogy azóta is jó közérzetnek örvend.

 • Témakör: Tüdőrákkal kapcsolatos videók

  Dr. Ferenczi Enikő beszélgetett egy tünetmentes betegével - Harcosok Klubja videón

  2013. június 13.

  Dr. Ferenczi Enikő beszélgetett egy tünetmentes betegével - Harcosok Klubja videón Június 11-én ismét orvos-beteg találkozót tartott a tüdőrákbetegek számára létrehozott Harcosok Klubja. Cikkünkben videón is megnézheti az elhangzott előadásokat: dr. Ferenczi Enikő egy harmadik éve kezelt, tünetmentes betegével beszélgetett, akinél mindeddig sikerült megakadályozni, hogy növekedjen, illetve továbbterjedjen a tüdőrák. Dr. Bíró Krisztina azokról az alternatív kezelésekről beszélt, amelyek népszerűek ugyan, de sok esetben kifejezetten ártalmasak lehetnek a betegek számára.

 1  2  3 

Ajánló