Médiaajánlat

Megosztás:

A Daganatok.hu látogatói összetétele, látogatottsága

A Daganatok.hu portál látogatottsága stabilan havi 100 ezer egyedi látogató felett van. Tematikus oldalaink a rákkal kapcsolatos keresésekre legtöbb esetben nagyon jó pozícióban listázódnak a keresőkben, ennek megfelelően látogatóink 99%-a releváns kulcsszavakon keresztül érkező, aktívan érdeklődő, személyesen is érintett, hiteles információkat és megoldásokat kereső internetező.

A portál költséghatékony hirdetési lehetőséget kínál mindazoknak, akik hirdetéseikkel a rákbetegség iránt aktívan érdeklődő közönséget kívánják megcélozni.

Hirdetőink részére minden esetben egyedi ajánlatot állítunk össze, elsősorban tartalommarketing típusú együttműködésekre törekszünk. Havi és éves együttműködésre egyaránt lehetőséget biztosítunk. Hirdetések ügyében kérjük vegye fel a kapcsolatot Dömötörfy Zsolt lapmanagerrel a domotorfy@daganatok.hu emailcímen vagy telefonon a +36 20 978 4001-es telefonszámon.

Érdeklődését előre is köszönjük!

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.