Minden perc értékes Majoros Péter Majkának, Imre Gézának és Maráz Zsuzsinak

Daganatok.hu 2016. október 7.
Megosztás:

Az idei Spar Maratonon nem csak minden másodperc, de külön minden perc is értékes! A futók a rajtszámra kitűzött nárcisszal támogathatják a Magyar Hospice Alapítványt, erőt adva ahhoz, hogy az élet talán legnehezebb időszakában segíthessünk betegeinknek és családtagjaiknak.

Minden egyes nárcisz kitűző 1000 Ft-ba kerül, ezzel 30 értékes ápolási percet ajándékoznak a felajánlók, és így segítik a gyógyíthatatlan daganatos betegek méltó ellátását.

A kitűzőket megvásárolhatják a rajtcsomag átvételkor, a nevezési sátor kijáratánál, vagy a verseny helyszínén a Magyar Hospice Alapítvány sátrában.

Olimpikonok, élsportolók és közéleti személyek is futnak a hospice ügyért. Köszönjük
Maráz Zsuzsi ultrafutónak, Imre Géza olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívónak, Majkának, és
Sass Dániel gasztrobloggernek, hogy értünk futnak.

A rákbetegség sajnos nem mindig gyógyítható, de az aktív kezelésben már nem részesülőkért is sokat tehetünk tüneteik enyhítésével, életminőségük javításával, családjuk lelki támogatásával.

A Magyar Hospice Alapítványnál 25 éve dolgoznak a gyógyíthatatlan betegekért és családtagjaikért. Szeretetteljes gondoskodást és biztonságot nyújtanak, tartalommal töltik meg az élet utolsó szakaszát is, mert hisznek abban, hogy minden perc értékes.
 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.