45 nap alatt a Föld körül

Daganatok.hu 2022. szeptember 27.
Megosztás:

Figyelemfelhívó közös séta Budapesten, a Városligetben a prosztatarákkal élők és családtagjaik, egészségügyi dolgozók részére! 2022. szeptember 30. péntek Gyülekező 13.30-tól a Hősök tere mögött, a Műjégpálya bejáratánál

Kedves Betegtársak, Hozzátartozók, Civil és Szakmai Partnereink!

Szeretettel várunk mindenkit figyelemfelhívó őszi sétánkra a Városligetbe! Az országszerte sokakat megmozgató tavalyi siker után ismét országos kilométergyűjtést indítunk a 10 Ezer Lépés Program keretében "45 nap alatt a Föld körül" címmel. A Magyar Rákellenes Liga és a Gyógyulj Velünk Egyesület a Janssen támogatásával mozgásra ösztönzi a prosztatarákkal élő férfiakat, hozzájuk kapcsolódva pedig szerte az országban más betegeket, családtagokat, egészségügyi dolgozókat.

Hívunk mindenkit, aki a rákszűrés, a rákmegelőzés, a gyógyulás ügyét fontosnak tartja!

A napi testmozgást, a megtett kilométereket, az erről készült fotókat közösen gyűjtjük majd a program hamarosan startoló weboldalán, ezzel motiválva minél többeket a mozgásra. Gyülekező pénteken 13.30-tól a Hősök tere mögött, a Városligeti Műjégpálya bejáratánál, ahol egy sajtónyilvános köszöntő keretében csatlakoznak hozzánk orvosok is. Figyelemfelhívó sétánkkal érintjük a Hősök terét, az Állatkerti körutat, a Városliget legszebb részeit, majd egy szerény vendéglátás mellett beszélgetésre, tapasztalatcserére is lesz lehetőség.

Köszönjük a meghívás megosztását! Barátsággal várunk mindenkit!

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.

Hírek az Avemarról: