Gyógyulásom története

 • Műtét után nagy túrán

  2011. január 31.

  A nyugdíjas tanítónőt a melltumor diagnosztizálása váratlanul érte, de szembeszállt a betegséggel, és legyőzte.

 • Az üvegcsiszoló története

  2011. január 20.

  Az üvegcsiszoló erős dohányos volt egészen a betegségének diagnosztizálásáig. Azóta gyökeresen megváltoztatta az életmódját, és sikerrel legyőzte a kórt.

 • Magamra maradtam

  2011. január 10.

  Egy 34 éves fiatalembernek elvileg nem lenne nehéz visszatalálni az életbe. Azonban hiába van gyermeke, hiába van segítség, nagyon nehéz bejárni a gyógyulás útját.

 • Kezdetben nem daganattal, hanem tbc-vel kezeltek

  2011. január 6.

  Az 53 éves rokkantnyugdíjas hölgyet rosszindulatú tüdődaganattal műtötték. A jobb felső lebenyt eltávolították, majd hat-hét hónapig sugárkezelést kapott. Legutóbbi leletei szerint a tüdőben kóros elváltozás nem látható, a nyirokcsomók tiszták, tumorkiújulás pedig nem igazolható.

 • Hogyan győzte le Virág a Non-Hodgkin Limfómát

  2011. január 3.

  Egy édesanya megható története arról, hogy a kis 4 éves Virág és családja hogyan küzdöttek meg a Non-Hodgkin limfómával. Hogyan győzte le Virág a Non-Hodgkin Limfómát

 • A lány, az óriás és a Hodgkin-kór

  2010. december 22.

  Már beteg volt, amikor megismertem az egyik ismerősöm által. Azt hittem, hogy direkt kopasz, mert be kell vallani, hogy 210 cm magas és 120 kg. Amikor beszélgettem vele, akkor mutatta meg személyigazolványát, hogy milyen szép, göndör haja volt a kemoterápia előtt.

 • Hatvan évesen újra kezdődött az életem

  2010. december 8.

  A 62 éves, kellemes megjelenésű, ápolt hölgy egy kiadónál dolgozott vezető beosztásban. A hölgy jelenleg nyugdíjasként, társadalmi munkában egy alapítvány részére adományokat gyűjt, és lelki támaszt nyújt tüdőáttétes barátnőjének.

 • Betegség és új élet

  2010. szeptember 20.

  Az egyetemi tanárnőnek meglepő fordulatot hozott a betegség. A megpróbáltatások ellenére élete teljesen megújult. Betegség és új élet

 • Túl mindenen, megnyugodva

  2009. január 22.

  A 69 éves nyugdíjas nyomdász Hemingway-szerű figura. Olvasott, a világra nyitott ember, aki 22 éves korától három éven át félnehéz súlyban bokszolt. Ebből az országból mindig elvágyott, nagyon szeretett volna külföldön élni. Az életben sok minden megtörhette volna, de semmi sem törte meg, és a rák sem tudta legyőzni.

 • Hiába a sok stressz, még mindig itt vagyok!

  2008. augusztus 15.

  A fia meghökkentő élete rányomta bélyegét a 66 éves asszony sorsára. Hogyan lesz egy 15 éves fiúból üldözött ellenség, és hogyan borul fel ettől teljesen egy család élete?