Emlékező Nap december 13-án a Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány szervezésében

Daganatok.hu 2012. december 10.
Megosztás:

A Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány az előző évek hagyományainak megfelelően ez év végén is Emlékező Napot tart, melyet a gondozásukban állt, de már elhunyt betegek hozzátartozóinak szerveznek. A bensőséges rendezvényen az alapítvány vendégül látja a gyászolókat, a hangulatos programot követően pedig egyenként, név szerint gyújtanak gyertyát szeretteikért a megjelentek.

szervezők idei évben is színes programmal készültek. Először Balogh Róbert olvas fel "Hollandi mártás" című könyvéből, mely a szeretet elmondhatatlanságának hatalmáról szól.

Őt a PTE Művészeti Karának Gitárszakos hallgatója, Tóth Álmos szólója követi.

Végül, az Agócsy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből Deák Valéria énekét, valamint Bischof Bianka és Tihanyi Panka furulyaduettjét hallgathatják meg a hozzátartozók.

Az est végén - külön beszélgetések során - egy személyesebb emlékezés is ki szokott alakulni az ápolók, orvosok és a hozzátartozók között.

Forrás: Pécs-Baranyai Hospice Alapítvány 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.