Harcosok Klubja november 7-én

Daganatok.hu
Megosztás:

A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság közös rendezvénye a tüdőrákról és lehetséges terápiáról. Helyszín: Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest, Arany János utca 10. Kalamajka terem), időpont: 2017. november 7., kedd, 14 óra. Témák: A légzésrehabilitáció fontossága a mellkasi műtétek előtt és azt követően, beszélgetés egy tünetmentes tüdőrákos beteggel.

A Harcosok Klubja egy hely, ahol mindent megtudhat a tüdőrák terápiájáról, és ami a terápia mellett is segítheti a tüdőrákkal vívott harcban. A Magyar Rákellenes Liga és a Magyar Tüdőgyógyász Társaság által működtetett betegklubban tapasztalt orvosok és hiteles szakemberek segítik Önt eligazodni a betegségben, a lehetséges gyógyuláshoz vezető úton.

A klubban választ kaphat minden kimondott és kimondatlan kérdésére, legyen szó a küzdelemhez szükséges lelki erőről, a tünetek enyhítéséről, kiegészítő terápiákról vagy akár társadalombiztosítási kérdésekről. Köztünk a klubban lehetősége nyílik megértő betegtársakkal találkozni, megosztani a tapasztalataikat, beszélgetni és informatív előadásokat hallgatni. A hasonló betegséggel küzdő társak példája reményt adhat, erősítheti Önt, így belső erőforrásait jobban tudja a gyógyulásra összpontosítani.

A rendezvény moderátora:

Dr. Bogos Krisztina Ph.D., Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

Program:

Köszöntő: Rozványi Balázs elnök, Magyar Rákellenes Liga

Előadások:

Dr. Varga János Ph.D. med habil., Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A légzésrehabilitáció fontossága a mellkasi műtétek előtt és azt követően

Dr. Kelemen Krisztina, Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

Beszélgetés a beteggel

Beszélgetés a klubtagokkal

A meghívó nagy méretben

Időpont:

2017. november 7. (kedd) 14 óra

Helyszín:

Aranytíz Kultúrház, Budapest V. kerület, Arany János utca 10. (Kalamajka terem)
A helyszín megközelíthető a 3-as metró Arany János utcai megállója felől.

További információk és előzetes jelentkezés:

Kérjük, hogy a terem korlátozott befogadó képessége miatt részvételi szándékát jelezze az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 225 1621, 06 80 565 675, +36 20 331 6408

E-mail: info@rakliga.hu

 

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.