Mi az Avemar?

Megosztás:

Az Avemar egy olyan, bizonyított hatású készítmény, amely kifejezetten daganatos betegségek kiegészítő kezelésére szolgál. Teljes egészében természetes összetevőket tartalmaz. Külső megjelenését tekintve drappos-barnás színű, enyhén narancsos illatú mikrogranulátum, tasakokba csomagolva. Alkalmazása rendkívül egyszerű: a tasakban lévő granulátumot egy pohár hideg vízben kell feloldani, majd ezt követően meginni. Rangos tudományos publikációk és több éves klinikai tapasztalatok tükrében az Avemar bizonyítottan hozzájárul a daganatos betegek gyógyításához, egy sokkal jobb minőségű élethez. Az Avemar néven forgalomban levő "speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer" daganatos betegek részére kategóriájában az egyetlen, amelyet az egészségügyi hatóság rákbetegek kezelésére, az onkológiai terápiák (műtét, radioterápia, kemoterápia, immunterápia stb.) kiegészítésére és támogatására jóváhagyott (Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet, törzskönyvi szám: 503). Az Avemar szedhető az aktív onkoterápia előtt, a kezelések alatt, a kezelések szüneteiben, és a terápia befejezését követően is, az eddigi ismeretek alapján korlátlan ideig.

Daganatos betegség és táplálkozás

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehet annak érdekében, hogy maximalizálja a rákgyógyító kezelés hatását és elősegítse gyorsabb felépülését, hogy a lehető legjobb tápláltsági állapotba hozza magát. Honlapunkon olvashat a megváltozott tápanyagigényről, a megfelelő táplálkozás fő akadályairól, valamint a speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek szerepéről.

Részletek: Daganatdieta.hu

Étrend rákbetegségben

Kérdezze dietetikusunkat!

Kalkulátorok

Receptek

(hirdetés)

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.