Hatásosság különböző ráktípusokban

Megosztás:

Az Avemarral kapcsolatos legtöbb klinikai vizsgálati eredmény vastag- és végbélrákra (kolorektális karcinóma) vonatkozik.

Rosszindulatú festékes anyajegydaganatban (melanóma) az Avemar - az aktív onkoterápia kiegészítéseként alkalmazva - III-as stádiumban is képes megállítani a betegség progresszióját, tehát amikor a daganat már helyileg előrehaladott, és a környéki nyirokcsomókba már áttéteket adott.

Szájüregi rákokban a citosztatikus kezelés hatásosságát Avemar adásával sikerült jelentősen javítani úgy, hogy ezzel együtt az életminőség és a táplálkozási készség is jelentősen javult. A nyálmirigy, a gége és a garat rosszindulatú daganatai is eredményesen kezelhetők a kiegészítő Avemar alkalmazásával.

Urológiai tumorok közül hólyagrákban citosztatikus kezelés mellett, a vese világos sejtes carcinomájában citosztatikus és immunterápia mellett szupportív céllal alkalmazott Avemar kezeléssel kapcsolatban a progresszió gátló hatás növekedését tapasztalták. Prosztatarákban is megfigyelték a csontáttétek növekedésének gátlását, néhány hormonterápiára rezisztens esetben képalkotó eljárásokkal dokumentált jelentős regressziót tapasztaltak.

Hepatocelluláris karcinóma (a májdaganatok egy speciális fajtája) előrehaladott stádiumában is sikerült regressziót igazolni, operábilis esetekben pedig az elsődleges tumor eltávolítását követően a recidiva kialakulását sikerült késleltetni az Avemar folyamatos alkalmazásával.

Emlőrákban a csontáttétek csökkenési aránya Avemar hozzáadása esetén magasabb, mint hagyományos kezelés mellett.

Aktív onkoterápiára alkalmatlan, nem kissejtes tüdőrákban szenvedő betegekben kizárólag Avemar kezeléssel sikerült képalkotó eljárással igazolt regressziót létrehozni.

Bár az Avemart szedő betegek követése csak az esetek csekély részében lehetséges, az ismeretessé vált eredményes kezelések sorában petefészekrák, gyomorrák, adenopapillaris pajzsmirigyrák, non Hodgkin limfóma és myeloma multiplex esetei is szerepelnek. Ebből arra lehet következtetni, hogy az Avemar terápiás spektruma lényegesen szélesebb, mint amit a klinikai vizsgálatok adatai alapján eddig határozottan ki lehetett jelenteni.

Daganatos betegség és táplálkozás

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehet annak érdekében, hogy maximalizálja a rákgyógyító kezelés hatását és elősegítse gyorsabb felépülését, hogy a lehető legjobb tápláltsági állapotba hozza magát. Honlapunkon olvashat a megváltozott tápanyagigényről, a megfelelő táplálkozás fő akadályairól, valamint a speciális, gyógyászati célra szánt élelmiszerek szerepéről.

Részletek: Daganatdieta.hu

Étrend rákbetegségben

Kérdezze dietetikusunkat!

Kalkulátorok

Receptek

(hirdetés)

Tisztelt Olvasónk! Felhívjuk a figyelmét, hogy anyagaink tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülhet, és főképp nem pótolhatják az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, beszélgetést és gondos kivizsgálást.